Macar Devlet tahvili,Residancy Bond Programe

Değerli okurlarım,

BU PROGRAM GEÇİCİ BİR SÜRE ASKIYA ALINMIŞTIR.......


İlgi ve alakanız üzerine Macaristan'da (shengen bölgesi ) süresiz oturma izni ve vatandaşlık konularında Macar Devletinin Yetkili kıldığı sertifikalı firma ile anlaştım bu anlamda süresiz oturumlar için direkt bana müracaat edebilirsiniz.


Hizmetlerimiz :Macar vatandaşlık, Macaristan'da eğitim, Macaristan'da Emlak, Macaristan'da oturum, Macaristan'da oturum izni, Macaristan'da şirket kurulumu, Macaristan'da ticaret, Macaristan'da yatırım,Macaristan'da avukatlık hizmetleri,


+36 702645104 Whatsapp mevcuttur,

Tarık Tekeş   ttekes@gmail.com
DEIK-DTİK Macaristan Ülke Üyesi
Macar Devlet Tahvili Satış Temsilcisi

Ülkemizde yabancı ülke vatandaşları ev sahibi olurken, bu ülkelerle uluslararası antlaşmalarda karşılılık ilkesi gereğince çok sayıda vatandaşımız da oralardan gayrimenkul satın alıyorlar.

Özellikle şu sıralar ekonomik krizde bulunan çok sayıda ülke yabacılara emlak satışını destekliyor.

Bütün Avrupa ülkeleri yabancı yatırımcıyı ve emlak satışını destekliyor. Bunların içinde en uygun, en ucuz Macaristan geliyor. Yaklaşık 10 yıl önce kendini gösteren özellikle Macaristanda ve Avrupa krizi şu an tüm zorluklarıyla devam etmekte olup birde buna göçmen krizi eklenmiş durumda. Bazı Avrupa ülkeleri ise bu krizden çok etkilenmeden yollarına devam etmeye başladı bunlardan biride Macaristan dır.

Avrupa ülkeleri arasında Macaristan şu an ekonomik krizi atlatamayan diye yazılmış tam tersi Macaristan bu anlamda muhteşem bir yol kat etti ,2004 ila 2012 arasında kriz  yüzünden çok fazla sayıda Macaristan vatandaşı kendilerine göre gelir seviyesi yüksek yerlere gidip göç ettiler,tıpkı 1960 ve 70 li yıllardaki Türklerin göçü gibi oldu,Macar vatandaşları göç ederek ülke ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyorlar , Macar gençleri özellikle iyi eğitim alanlar daha yüksek gelir etmek için yurt dışına gittikleti doğrudur lakin özellikle 2013 sonrasında ülke yurt dışı ihracat fazlası vererek ekonomik anlamda ciddi gelişmeler kaydetmeye başlamıştır.Ülkede çok sayıda ev ve arazi satılık durumda idi bunları Macaristan asıllı Yahudiler ,İngilizler,Çinliler ve Ruslar bu ucuz Emlakları yok fiyatına satın aldılar. Tabi ki fiyat sıralamasında çok yüksek rakamlarda konut fiyatları mevcut. Fakat çok küçük rakamlara satılan ev ve arazi miktarı çok fazla. Lakin Macaristan'da oturum sahibi olabilmek için şehir evi almak zorundasınız üstüne basa basa söylüyorım beni kopyalayan bir sürü bloglar ve kişiler türemiş işleri yalan yanlış öğrenip yapmaya çalışıyorlar ve sorunlar çıkıyor sizlerde haliyle bana geri dönüş yapıyorsunuz.Elbette bu kriz dönemi sonsuza kadar devam etmez ve fiyatlar tekrar yükselir.

Macaristan'da özellikle kasabalar birbirine yakın ve evler müstakil.