Emlak komisyonu ödemeden ve dolandırılmadan.Macaristanda ev sahibi olun.(SÜRESİZ OTURUM KONUSUNDA YENILIKLER)

EMLAK  SATIN ALMAK OTURUMA GİDEN EN GÜVENLİ VE KESİN YOLDUR...Son gelişmeler ışığında Macaristan hükümeti her ev alana yada yatırım yapana oturum vermek durumunda değildir....Macaristan'da şirket kurup bir mülk kiralayarak ve gerçektende fatura keserek yani firmanızı işler hale getirerek oturum almanız 8.yılın sonunda vatandaş olma opsiyonu mümkündür.


Belirli bir süre ikamet etmek zorundasınız...

Bu anlamda detaylı bilgi için mutlaka iletişime geçiniz.Eğer kendi kafanıza göre ev alır
iseniz oturum alamazsınız...Daha önce birsürü ev alıp oturum sahibi yaptığım arkadaşlara danışabilirsiniz....
Bu zamana kadar başarısız bir girişim yaşamadık, Detaylar için   ttekes@gmail.com   +3670 2645104 


Değerli okurlarım  açıkçası ilgi ve alakanız memnuniyet verici hepinize çok teşekkür ederim.Evet emlak alımında komisyon ödemeden kelepir ve fırsat emlakları alabilme fırsatını benim ile yakalayacaksınız...Bu zamana kadar birçok kişi bu fırsatı benim ile yakaladı hiç kimse zarar görmedi ve yüzde yüz memnuniyet ile işleri teslim edildi....

Macaristan da ve diğer Ab ülkelerinde genel anlamda kanun olarak evi satan emlakçı yolu ile  satar ise eğer komisyonu satıcı öder diğer türlü alıcı kişiden kanunen komisyon alınmaz ben bu anlamda oldukça şeffaf çalışıyorum.


Sizlerin bu ilgi ve sevginize layık olmaya çalışıyorum.


Tarık Tekeş

Deik -Dtik Macaristan Ülke Üyesi
Estergon şehri temsicisi

SON GÜNLERDE ORTAYA ÇIKAN DOLANDIRICILAR KONUSUNDA

Değerli Okurlarım son günlerde sürekli Macaristan'da emlak satacağız diye kandırılan ve dolandırılan insanlar ile iletişimdeyim.Elimden gekfiğince yardımcı olmaya ve yolunda göstermeye çalışıyorum


Bu tarz sorunla karşılaşmamak için Türkiye Cumhuriyeti devletinin resmi temsilcisi ile irtibatta olun.Gerek Türkiyeden gerek ise yurt dışından aracı kişi yada kurumlar ile iletişim kuran herkes dertli!!! Ya aynı evin 3.yada 4.sahibi olmuş yada 2/3 bin euro komisyon ödemiş durumu belirsiz insanlar var.Hepsine geçmiş olsun diyorum.


SÜRESİZ  OTURUM  KONUSUNDA!!!
Macar devlet tahvili satışı ile süresiz oturum sahibi olun!!!Bütçe yeterli değil ise dert etmeyin farklı yollar ile yenilenebilir oturum elde edin.


Çok Sorulan sorulara cevaplar,

Sorular ve cevaplar ile otırma izni programı,

Macaristan Yerleşim Tahvil Programı nedir?

2012 yılının sonunda Macaristan hükümeti , ‘yerleşim kefaleti’ fikrini yeni bir kanunla yürürlüğe geçirdi.Macaristan Yerleşim İzni, AB vatandaşı olmayan kişiler tarafından, minimum 300,000 avro’luk bütçeyle yaklaşık 5.5 yıllık süre sonunda geri dönüşümlü özel bir kefaletle elde edilebiliyor.


Yerleşim kefalet programı Macaristan hühümeti tarafından tanınıyor mu?

Evet. 2012’nin CCXX yasası (2007’de düzenlenen 2. yasa), üçüncü Dünya ülke vatandaşlarının giriş ve yerleşim koşullarını kapsamaktadır.


Macaristan Yerleşim Kefalet Programından kimler yararlanabilir?

Kefaleti kişisel ya da şirket vasıtasıyla karşılayan her üçüncü dünya ülkesi vatandaşı yararlanabilir.

Ailem de bu programın içeriğine dahil midir?

Evet. Eşiniz ve çocuklarınız (18 yaşından küçük olma şartıyla), yatırımınıza bağlı olarak programa dahil olabilir; yani eşiniz ve çocuklarınız aynı anda işlem görebilirsiniz. Bunun için aile yakınlıklarınızı belgeyen resmi evraklarınız gerekmektedir. Macaristan geçici yerleşim izinlerini elde edildikten 6 ay sonra, her birey kalıcı yerleşim izni için başvurabilir. Diğer akrabalarınız da kendi yatırımlarına bağlı olarak programa katılabilirler.


Program dahilinde Macaristan pasaportu ve vatandaşlığı da elde edebilirmiyim?

Hayır. Program sadece Macaristanda yerleşim ve kalıcı ikameti içerir. Ancak 8 yıllık kalıcı ikametten sonra Macaristan vatandaşlığına başvuru opsiyonu bulunmaktadır.

Yerleşim vekaletini, direk Macar Hükümetinden alabilirmiyim?

Hayır. Şu anki düzenlemelere göre yatırımcılar, Macaristan Yerleşim Tahvillerini, direk Macaristan hükümetinden satın alamamaktadır, sadece Yerleşim Tahvil Ajansları tarafından sağlanmaktadır.

Yerleşim Tahvilleri ajansı, Macaristan parlemento ekonomi komitesi tarafından lisans verilmiş, Yerleşim Tahvilleri Programı yatırımcılarıyla ilgilenen özel bir finans şirketidir.



Programın yararları nelerdir?

Kısa vadede, AB üyesi bir ülke olan Macaristan’da yerleşim elde edebilirsiniz.Macaristan Yerleşim izni, sizin Macaristan’da yaşama ve çalışmanızı; ailenizin de Avrupanın Şengen ülkelerinde özgürce seyahat etmesini mümkün kılar. Ayrıca Birleşik Devletler ve Kanada için vize işlemlerini de kolaylaştırır.

Kalıcı yerleşim izni dahilinde, Macaristanda çalışabilir veya kendi şirketimi kurabilirmiyim?

Evet

Programın toplam masrafı nekadar?
Program dahilinde yerleşim izni elde etmek için, en az 300,000 avroluk bir tahvil satın alınmalıdır. Ayrıca ek olarak 60,000 avro, Discus Holdings Ltd tarafından masraf ve işlem ücretleri olarak alınmaktadır.

Tahvillerden faiz alabilecekmiyim?

Hem hükümet tahvilleri hem de şirket bonolarımız faiz içermeyen işlemlerdir.

Yatırımımın geri dönüşü var mı?

300,000 avronun tamamı,beş yıl sonra geri ödenecektir.

300,000 avroluk yatırımımın geri dönüşünün garantisi var mı?

Evet. 300,000 avro 5,5 yıl vadeyle hükümet yerleşim tahvillerinde değerlenmektedir.vadesi dolduktan sonra 300,000 avro geri ödenecektir. Ayrıca, bazı Macar bankaları hükümet tahvillerini, servis sağlayıcılarının iflası veya miktarı geri ödememesi durumunda müşterinin hesabına yatırılmasının sigortalama ve garanti altına alma hizmeti verir.

Gerekli belgeler nelerdir?Pasaportun kopyasıKimlik belgesinin kopyasıuluslararası tanınan bir bankadan, son altı ay içinde alınmış bir adet orjinal banka referans mektubuson 6 ay içinde alınmış bir adet mesleki referans mektubu(avukat, noter, muhabesi veya esdeger benzeri mesleklerden )1 adet ikamet adresini gosteren orjinal belge (isim ve adresi tam olarak belirten yakin zamana ait fatura, banka dekontu veya banka, avukat, muhasebeci ya da noterden alınmış onaylı belge)yerleşim programında kullanılan yatırımın kaynağının raporuadli sicil kaydı Yerleşim başvurusunu nereye yapabilirim?

Macaristana yatırımcının ilk yerleşimi için geçici ikamet izni başvurusu, macaristan konsolosluğuna katılımcı tarafından bizzat arzedilmelidir. Başvurusu sırasında yetkili merci, katılımcının biyolojik bilgilerini (parmak izi, fotoraf) alır. Aıle başvurularında bütün ailenin Macaristan konsolosluğuna başvurması gerekir.

Macaristan yerleşim izni başvurularının gereklilikleri nelerdir?

Aşağıdaki gereklilikleri karşıladıktan sonra, yerleşim tahvil programına başvurarak ikamet iznini elde edebilirsiniz.

AB üyesi olmayan bi ülkenin vatandaşı olup, geçerli bir pasaporta sahip olmaközel hesap ya da sahip olunan şirket hesabından 300,000 avro yatırım yapılabilecek kapasiteye sahip olmak.temiz bir adli sicil kaydına sahip olmakmacaristan yetkili merciinin uygulayacağı temel güvenlik kontrolunden geçebilecek olmak.bu kontrolde Macaristan göçmenlik dairesi şu koşulları arar:a)sınırdışı olmaya maruz kalmamış olmak ve giriş yasağının bulunmaması; b)SIS’de(şengen bilgi sistemi) girişin engellenmesine maruz kalmamak; c)macaristanın milli güvenliği ve toplum güvenliği için bir tehdit teşkil etmemekYerleşim iznini kazanmak ne kadar uzun sürer?

İznin çıkarılması 8 işgünü sürerken, kimlik kartınım çıkarılması da ek olarak 10 gün alıyor.

Geçici ve kalıcı ikamet arasındaki farklar nelerdir?

Macaristan yerleşim iznini alan kişi, macaristanda ikamet etme hakkına sahip olur. Kalıcı yerleşim izni ömür boyu devam ederken, geçici yerleşim izni belirli bir süreyle (genellikle 3 veya 5 yıl) sınırlıdır. Macaristan geçici yerleşim izni, 6 ay sonra kalıcı yerleşim iznine dönüştürülebilmektedir.

Kalıcı yerleşim izni başvuru yurtdışında yapılabilir mi?

Evet. Kalıcı yerleşim izni için Macaristana gitmeniz gerekmez.

Macaristan kalıcı yerleşim iznini aldıktan sonra hangi haklara sahip olabilirim?

Macaristan kalıcı yerleşim iznini alan kimse, hükümet yönetimi adaylığı gibi bazı özel ayrıcalıklar dışında, macaristan vatandaşlarının sahip olduğu tüm haklara ve özgürlüklere sahip olur.macaristan kalıcı ikametine sahip olan kişi sınırsız süre macaristanda bulunup, yaşayabilir ve çalışabilir.kalıcı yerleşim iznine sahip olan kişi, macaristanin devlet okullarında eğitim görebilme hakkına sahiptir.

Kalıcı yerleşim izni, macaristana vizesiz girişe ve süre kısıtlaması olmadan konaklamaya imkan verir. Macaristan kalıcı yerleşim izniyle, şengen bölgesi içinde arzu ettiğiniz bölgeye seyahat edebilir ve orada kalabilirsiniz.

Kalıcı yerleşim elde etmek için macarca dil sınavını geçmem gerekir mi?

Hayır.

Macaristan kalıcı yerleşim izni alabilmem için macaristanda ikamet adresi gerekir mi?

Evet. Kalıcı yerleşim izni için başvuru yaparken ikamet adresine sahip olmak gerekmektedir. Bu durum, biz burada yaşamayı amaçlamayan müşterilerimiz için maliyet odaklı çözüm üzerinde çalışırken, macaristanda yaşamak isteyen bireyler için bi sorun teşkil etmemelidir.

Kalıcı yerleşim iznini kaybetmemek için Macaristanda geçirilmesi gereken minimum bir süre zarfı varmıdır?

Hayır. Macaristan Yerleşim Tahvil Programında bulunan katılımcılar için, Macaristanda bulunma ya da yaşama şartı yoktur.