Dolandırılmadan , paranızı sahtekarlara kaptırmadan zaman kaybetmeden!!! UYGUN FİYATA EV ALIN VİZEYİ VE OTURUM İZNİNİZ CEBİNİZDE OLSUN!

SHENGEN VİZESİ VE OTURMA İZNİ ARTIK HAYAL DEĞİL !!!



Detaylar için   ttekes@gmail.com   +3670 2645104 
Facebook tan çekinmeden ekliyebilirsiniz.

Macaristan , 2004 Yılı itibari ile Avrupa Birliğine üye ülkedir ayrıca shengen'e bağlıdır,

Üstüne basa basa söylüyorum bu sebep ile Türk vatandaşlarına mutlaka vize gerekir yeşil ve diplomatik pasaportlar hariç,son zamanlarda her zaman olduğu gibi basında vize konusunda (shengen ülkeleri) yalan yanlış bilgiler var şiddet ile konuyorum bunları tirajı 500 bin olan gazetlerde haber bunlar vize kalktı diyor halkı uyutuyorlar bana göre birilerinin  şaklabanlığını ve maymunluğunu  yapıyorlar,arkadaşım yok böyle bir şey yalan dolan kandırmaca,kopyala yapıştır şeklinde haber olmaz bir devlet yetkilisi istedi diye Avrupa vizeyi kaldırmaz 60 senedir kalkmadı gene kalkmıyacaktır bunlar hayal ürünüdür ve politik malzemeler ile halkımızı uyutmaktır,

Bunlara kanmayın böyle düzmece haberlere inanmayınız paranızı ve zamanınızı çöpe atmayınız,

Macar çiftlik evlerinin satışını yapan TT EMLAK Yetkilisi  ve Macaristan konusunda birçok blog yazarlığını yapan Tarık Tekeş, Türkiye’den birçok kişiyi AB üyesi Macaristan’da ev sahibi yapmaya hazırlanıyor.Fiyatları 10 ile 50 bin Euro arasında değişen çiftlik evleri sayesinde, Türkler’in AB üyesi bir ülkede mülk sahibi olma şansına ve kolay yoldan uzun süreli Schengen vizesi ve oturma izni almaya hak kazanacağını belirtiyor. Tekeş, Macar evlerini alabilmek için aranan tek şartın sağlıklı ve sabıkasız olmak gerektiğini söyledi. Macaristan’da hayat Türkiye’ye göre daha hesaplı ve ucuz. Macarlar AB ve Schengen’e üyeler. Para birimi olarak Euro kullanımda değil Macar Forinti işlem görüyor döviz büroları açıldı son zamanlarda sıkça uygun fiyata bozdurabilirsiniz.


http://budapestegezi.blogspot.hu/