MACARİSTAN'DA YERLEŞİK TÜRKÜN EMLAK AÇILIMI & MACARİSTAN'DA OTURUM


Müstakbel Ev sahibi,
Değerli dostlarım arkadaşlarım,Blogları'mı ve yazılarımı takip eden değerli okuyucular,Uluslararası anlaşmalardaki karşılıklılık ilkesi gereğince Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları da herhangi bir Avrupa ülkesinden emlak satın alabiliyor.

NEDEN MACARİSTAN?

Çünkü sizler için fırsatlar ülkesi,

YAŞAMAK İÇİN İDEAL BİR YER

Macaristan,orada ikamet etmek isteyenlere bir çok avantaj sunabilir.

Avrupanın kalbinde yer alan Macaristan, kararlı ekonomi ve politik sistemli bir ülkedir. Toplum huzuru ve mükemmel altyapısı, onu yaşamak ve iş kurmak için ideal bir yer yapar.

Macaristan Kalıcı Yerleşim iznine sahip olmak, vatandaşlarının yararlandığı tüm hak ve özgürlüklere sahip olmayı garanti altına alır.(Ancak Macaristan pasaportu bulundurmaya uygun olmama veya ulusal hükümet seçimlerine oy kullanamama gibi bazı istisnalar mevcuttur)


Macaristan Kalıcı İkametine sahip olan kişi Macaristan’da sınırsız süre yaşayabilir ve çalışabilir; Macaristana vizesiz girebilir ve hiçbir zaman sınırı olmaksızın Macaristan’da kalabilir.


Makul kişisel ve kurumsal vergi oranları, sıfır miras ve intikal vergisi (belirli durumlarda) Macaristan’ı ayrıca muhteşem bir seçim haline getirir-arkadaş canlısı halkı, güzel siteleri, zengin kültürel yaşamı ve nefis mutfağından bahsetmiyoruz bile…

Macaristan ayrıca aileler için de iyi bir seçimdir: kalıcı ikamet sahipleri Macar devlet okullarına hiç bir sınırlama olmadan katılabilirler.

Son gelişmeler ışığında Macaristan hükümeti her ev alana yada yatırım yapana oturum vermek durumunda değildir....


Eğer kendi kafanıza göre ev alır iseniz oturum alamazsınız...Daha önce birsürü ev alıp oturum sahibi yaptığım arkadaşlara danışabilirisiniz....


Detaylar için   ttekes@gmail.com   +3670 2645104 

Elbette Macaristan hariç hiçbir yer 20 bin euroluk eve bile oturum vermiyor...

Aldığı bu emlak sayesinde kanuni olarak ve yasal bir süreç başlıyor bu sürecin sonunda kendiniz eşiniz ve çocuklarınız oturum izni hakkından istifade edebiliyorsunuz bu zamana kadar aksi bir dava ve hukuk meselesi görülmedi Macaristanda,bu anlamda daha fazla detay için benim ile iletişime geçebilirsiniz,
Alınan oturum her sene yenilenir,süresiz oturum almak için Devlet tahvili programına geçmeniz gerekmektedir bu konuda ben resmi satıcıyım!!!



Ancak AB üyesi ülkelerdeki emlak fiyatlarının dudak uçuklatması nedeniyle bu imkan şu ana kadar sadece Avrupa'da yaşayan gurbetçiler ya da hali vakti yerinde olan küçük bir kitle için geçerli olabiliyordu.


8 bin ila 150 bin Avro arasında değişen köy evleri yada şehir merkezinde bulunan bahçeli evler ve kiraya verilip gelir sağlıyacak uygun fiyattta daireler bulmak mümkün - evleri-daireleri internet üzerin


den gelen talebe göre sizlere sunuyorum.Tavsiyem Budapeşte şehir merkezidir yatırım için bütçeniz kısıtlı ise köy evidir.

Bu anlamda ilgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum şu ana kadar 100.000 kişiden fazla ziyaretçi bloğumu ziyaret etmiş,sizlerin bu ilgi ve alakası beni daha profosyonel alt yapısı olan web sistemi ile tanıtım yapma konusunda çalışmalara itti ve hizmet olarak sürekli güncelleniyor,
Budapeşte gezi rehberi


Ben Tarık Tekeş olarak, 12 Yıldır Macaristan'da yerleşik olarak yaşıyorum,Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının sıradan bir apartman dairesi fiyatına Avrupa'nın kalbinde ve merkezinde bulunan Macaristan'ın herhangi bir şehri yada başkenti Budapeşteden, ev sahibi olabileceğini size söylesem sanırım bu nasıl olacak diye bana soracaksınız, iletişim bilgilerim sayfalarda mevcuttur.


Yaptığım araştırmalar ve girişimler sonucu Türk vatandaşlarına ve her Türk pasaportu taşıyan kişilere en uygun yerin Macaristan olduğunu belirtebilirim,bu anlamda bir çok istekli kişiye ev baktım ve aracılık hizmeti verdim.AB üyesi olan Macaristan'da ev almanın Türkler için avantajlı olduğunu söylemek isterim, buradan ev alındığı taktirde tüm Avrupa'da geçerli olan Schengen vizesinin kolaylıkla alınabildiğini, hatta Macaristan'da oturum izni bile almanın kolay olduğunu dile getiriyorum.Basında son zamanlarda yer alan vize yalanına kanmayınız.



KOLAY VİZE SONRASI OTURUM

'Macaristan'da tapu dairesi yok, Noterde satış yapılıyor ve satışın ardından bizdeki tapunun yerine geçen bir kimlik veriyorlar. Aynı işlem avukat ilede yapılır bu tamamıyla sizin tercihinize kalmış,Ev alan kişiye oraya gitmesini kolaylaştıracak her şey Macaristan Konsolosluk ve Büyük elçiliği aracılığıyla sağlanıyor, kolay vize veriliyor.' .Çünkü sonuç olarak yatırımcı güzü ile bakılıyorsunuz,

Göçmen olup ta iş aramak için değil,böyle bir düşünceniz var ise burası size göre yanlış ülke lakin yatırım için fırsatlar ülkesi.

2004 Yılı itibari ile Avrupa Birliğine üye ülkedir ayrıca shengen'e bağlıdır kuralları vardır ne ise o uygulanır,Üstüne basa basa söylüyorum bu sebep ile Türk vatandaşlarına mutlaka vize gerekir yeşil ve diplomatik pasaportlar hariç,son zamanlarda her zaman olduğu gibi basında vize konusunda (shengen ülkeleri) yalan yanlış bilgiler var şiddet ile konuyorum bunları tirajı 500 bin olan gazetlerde haber bunlar vize kalktı diyor arkadaşım yok böyle bir şey yalan dolan kandırmaca,kopyala yapıştır şeklinde haber olmaz bir devlet yetkilisi istedi diye Avrupa vizeyi kaldırmaz 60 senedir kalkmadı gene kalkmayacaktır bunlar hayal ürünüdür ve politik malzemeler ile halkımızı uyutmaktır,böyle geri zekalı ve ahmakça habercilik anlayışı olmaz olamaz,halkta aptal yerine konmaz.Mağdur olan insanların çığlığı kulaklarıma geliyor işitiyoruz.Burası yol geçen hanı değildir.Kanun ve kaidesi vardır.


AB üyeleği konusu had safhada dalga konusu olmuştur AB yetkilileri artık alaycı tavır ve üslup takınmışlardır bu anlamda.İsim vermek istemiyorum Türkiye benim çocukluğumdan beri aday bir ülke ilk başvurudan bu yana ...aradan 50 sene geçti.Başvuruyu yapanlar şu an kara toprak oldu...Hepsinin mekanı cennet olsun.




AB VATANDAŞLIĞI ŞANSI VAR !!!

Macaristan, AB'ye 2004 yılında kabul edilen 7 ülkeden biri. Avrupa'nın ortasında bulunan ülke ayrıca Schengen üyesi. Çevresindeki Schengen üyesi olan Slovakya, Avusturya ve Hırvatistan'a pasaport kontrolü olmadan girilebiliyor, aralarında sınır olan Sırbistan'a ise Schengen vizesi ile girmek mümkün. Ülkeden emlak alanlara kolay vize verilirken emlak sahibi olarak oturum almak da mümkün. Ayrıca Macaristan'da sadece emlak fiyatları değil hayat da Türkiye'ye göre ucuz. Macaristan AB'ye ve Schengen'e üye ancak Avro kullanmıyor. 110 Macar Forinti, 1 Türk Lirasına denk geliyor.Ağustos 2014 itibari ile.Macar parası ile 2.5 milyon forinte yani 25.000 Tl den başlıyor.Sanki şaka gibi değil'mi  ?Lakin benim tavsiyem şehir evleridir bunun bütçesi de 40 bin avro dan başlayan evlerdir.Adam gibi oturulacak ,kiraya verilecek,otoparkı bulunan evlerdir.

Bu arada Oturma izni almak isteyen kişi evini resmi anlamda kiralayamaz çünkü oturum için o evde kendi oturacağını beyan edecektir.


Bu arada belirli bölgeler dışında evler prim yapmaz burası nüfus olarak 100 yıldır aynı sanırım bir yüzyıl geçse'de aynı olarak kalacaktır,buda bize Macaristan'da oturum sahibi olmanın cazibesini açıklıyor.





Hakkımda detaylı bilgi ve ulaşmak için,sorularınız için çekinmeyin.


http://ttconsultant.blogspot.hu/



SKYPE :  ttekes

Viber - Whatsapp : +36 70 264 5104


http://budapestegezi.blogspot.hu/